MEETING

Expectrum erbjuder fantastiska förutsättningar för ett lyckat möte. Här samspelar möteshubbar i olika storlekar och design med innovativa aktiviteter och mötesinnehåll.

Hyr innovativa möteshubbar

Våra mötesrum kallar vi för hubbar. De kittlar dina sinnen, stimulerar kreativiteten och underlättar lärandeprocessen. Vi vet att miljön är en viktig förutsättning för ett lyckat möte. Självklart hjälper vi dig att hitta rätt lokal utifrån ditt behov. Vi hjälper också gärna till med ditt mötesinnehåll så att ni når de effekter ni önskar med mötet.

Ett stort rum som rymmer upp till 150 personer i biosittning.

The Hub – En plats för event, utställningar och föreläsningar

Vårt största avskilda utrymme, men också med störst flexibilitet. Vi ändrar planlösningen utifrån aktivitet. Den som vill drar undan jalusierna för att öppna för insyn från övriga expectrum och från lobbyn på hotell Plaza. The Hub rymmer upp till 150 personer i biosittning. Du bestämmer vad som passar för just ert event.

Fem personer sitter på bollar i ett blått rum med stor glasvägg

Create Hub – En plats för kreativa problemlösande processer

Det här är expectrums idé om rum som hjälper till i skapandet av nya tankar. Därför finns här inget vanligt konferensbord, eftersom ytan ska utmana traditionellt mötessätt. Det finns höj- och sänkbara bord på hjul och stolar med hjul för att lätt röra om i rummet och hjärnan för 8 personer. Dessutom finns det en touchscreen, gungor, scen och en 7 meter lång wallwritevägg. Vid fler än 8 personer så kan man nyttja våra ståbord med höga pallar eller använda scenboxen som sittplats.

Bästa möjliga möte – aktivitetsutbud

Här har du möjlighet att programmera robotar eller utmana dina kollegor i vem som bygger högst torn av strawbees. Här kan du läsa om aktivitetsutbudet. 
Ett neutralt utformat rum med plats för 40 personer i biosittning. Här finns whiteboard, blädderblock, projektor och en smartboard.

Maker Hub – Ett neutralt, enkelt och traditionellt utformat rum

I ett neutralt utformat rum kan du själv sätta prägel på miljön. Här finns whiteboard, blädderblock, projektor och en smartboard. Traditionellt och enkelt, men med lite fantasi kan rummet förvandlas till precis vad du vill. Möteshubben rymmer upp till 40 personer i biosittning.

Personer i ett turkost rum sitter vid ett större bord med plats för tio personer. I rummet finns skrivytor och projektor.

Connect Hub – En plats att mötas på och komma vidare i processen

I Connect Hub finns ett större bord med plats för 10 sittande personer. Rummet går i härligt turkost med vita, krispiga detaljer. Här finns skrivytor och projektor som tillsammans med post-its och färgglada pennor stödjer den kreativa processen.

Kontakta oss för visning eller offert – vi hjälper dig till ett lyckat möte!

Scroll to Top